Zoeken

Bereikbaarheid Helpdesk

Let op: de BBTV Helpdesk is tijdelijk alleen bereikbaar tussen 10.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 1400 uur! 

Bij spoedeisende zaken: tel. 070 3155111, keuzemenu toets 4

 

 

Zie jij dingen waarvan je denkt dat ze anders kunnen?

 

De BBTV kent een aantal adviesgroepen. Een adviesgroep bestaat uit medewerkers van een defensieonderdeel, die regelmatig bij elkaar komen om actuele onderwerpen en knelpunten te bespreken en daarover advies uit te brengen of suggesties te doen aan de vakbond. In adviesgroepen kan gesproken worden over onderwerpen zoals pensioenen, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, reservisten of organisatiewijzigingen bij defensieonderdelen.

 

Meld je dan aan voor een adviesgroep!

 

De bijeenkomst van een adviesgroep werkt twee kanten op. Dankzij adviesgroepen kunnen we direct vanaf de werkvloer vernemen wat er leeft en speelt. Tegelijkertijd kan de BBTV de werkvloer ook informeren.

Door het vrijblijvende en informele karakter van een adviesgroep kunnen zaken vanuit het gevoel, de daadwerkelijke ervaringen, gedeeld worden om zo de visie van de werkgever naast de uitwerking op de werknemer te leggen.

Ben jij betrokken met er wat er om jou heen gebeurt, begrijp jij bepaalde zaken niet of zie jij dingen gebeuren die in jouw ogen écht niet of anders kunnen, meld je dan aan voor een adviesgroep!

Elk BBTV-lid, ongeacht stand, rang of schaal, kan zich vrijblijvend aanmelden. Meer informatie of belangstelling? Laat het ons weten op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 3155111.