Zoeken

Bereikbaarheid Helpdesk

Let op: de BBTV Helpdesk is tijdelijk alleen bereikbaar tussen 10.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 1400 uur! 

Bij spoedeisende zaken: tel. 070 3155111, keuzemenu toets 4

 

 

Lidmaatschap

Lidmaatschap BBTV

Lidmaatschap van de BBTV is voorbehouden aan beroepsmilitairen, oud-beroepsmilitairen en eventuele nabestaanden. Een paar redenen om lid te worden:

  • inspraak over arbeidsvoorwaarden via een referendum
  • regelmatig een info-bulletin over actuele onderwerpen
  • ondersteuning van een groot aantal actieve adviesgroepen
  • inspraak in het arbeidsvoorwaardenoverleg
  • een groot aantal LEDENVOORDELEN

Aanmelden als lid

Als je lid wilt worden van de BBTV dan kun je gebruik maken van dit FORMULIER.

 

Contributie

De contributie per maand (per 1 jan. 2024) bedraagt:

  • € 11,14 (jonger dan 23 jaar)
  • € 11,93 (23 jaar of ouder)

De contributie wordt automatisch ingehouden op je salaris. De duur van het lidmaatschap is minimaal 12 maanden. Het lidmaatschap loopt van januari tot en met december en wordt automatisch en stilzwijgend jaarlijks verlengd, tenzij je voor 1 december van het lopende kalenderjaar opzegt.

Wijzigingen doorgeven

Ben je lid en wil je een wijziging, zoals een verhuisbericht, doorgeven dan kun je een mail sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beëindiging lidmaatschap

Beëindiging van het lidmaatschap moet plaatsvinden voor 1 december van een jaar*. Het lidmaatschap eindigt dan op 31 december van datzelfde jaar. Om je lidmaatschap stop te zetten kun je gebruik maken van dit FORMULIER.


*) Je kunt ook je lidmaatschap met onmiddellijke ingang schriftelijk opzeggen binnen een maand nadat een besluit waarbij jouw rechten zijn beperkt of jouw verplichtingen zijn verzwaard, jou bekend is geworden of is medegedeeld. Het besluit is in dat geval niet op jou van toepassing. Een besluit tot aanpassing van geldelijke rechten en verplichtingen (zoals de jaarlijkse aanpassing van de contributie) is hiervan uitgesloten.