Zoeken

Bereikbaarheid Helpdesk

Let op: de BBTV Helpdesk is tijdelijk alleen bereikbaar tussen 10.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 1400 uur! 

Bij spoedeisende zaken: tel. 070 3155111, keuzemenu toets 4

 

 

Stem over de Arbeidsvoorwaarden 2025-2026!

Defensie en de vakbonden zijn het - in principe - eens over de arbeidsvoorwaarden ('cao') voor 2025 en een deel van 2026. Het overeengekomen onderhandelaarsresultaat wordt een akkoord, als de leden het er in meerderheid mee eens zijn. Je kunt dus (weer) stemmen!

 

Wil je meer weten over het onderhandelaarsresultaat? Check dan deze speciale editie van de Trivizier/XRcise. Daarin lees je de volledige tekst van het bereikte resultaat, plus een toelichting op de verschillende onderdelen.

 

Wil je een voorlichtin gbezoeken? Klik hier voor de data en locaties.

 

Alle leden van de BBTV en VBM kunnen hun persoonlijke oordeel geven over het onderhandelaarsresultaat. Er zijn drie mogelijkheden: voor, tegen, of je onthoudt je van stemmen.

De stemming start op dinsdag 11 juni 2024 om 08.00 uur Nederlandse tijd en sluit op 1 juli 2024 om 08.00 uur Nederlandse tijd.

 

Je kunt alleen stemmen met gebruik van de eenmalige unieke stemcode, die je per brief ontvangt. We hebben het liefst dat je elektronisch stemt, via www.referendumvbm.nl. En anders door het inzenden van de ingevulde stembrief.

Vooral voor leden met een buitenlands woonadres kan de bezorging van de brief langer duren. Wij willen je in dat geval vragen om enig geduld te hebben. Heb je na 14 juni de brief met code nog niet ontvangen, neem dan contact op met:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..