Zoeken

Bereikbaarheid Helpdesk

Let op: de BBTV Helpdesk is tijdelijk alleen bereikbaar tussen 10.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 1400 uur! 

Bij spoedeisende zaken: tel. 070 3155111, keuzemenu toets 4

 

 

Voordelig(er) studeren bij de LOI

Voordelig(er) studeren als lid van de BBTV

De VBM en BBTV zijn een samenwerkingsverband aangegaan met de LOI. Leden van de VBM en BBTV (en/of hun partner/inwonende familieleden) die bij de LOI een opleiding volgen, kunnen 15% korting krijgen op het lesgeld. Bij betaling ineens komt daarbovenop nog eens 5% extra korting.

De kortingen krijg je alleen als je je via de VBM / BBTV inschrijft. Inschrijfformulieren kun je telefonisch (070 3155111) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aanvragen.

De LOI biedt een groot aantal opleidingen aan. Zo zijn er opleidingen voor chauffeurs, zoals ‘CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer’ en ‘ADR Vervoer gevaarlijke stoffen’, maar ook voor beveiligers, zoals de certificaten ‘Beveiliging B en C’ en ‘MBO Coördinator beveiliging’. Op www.loi.nl staan alle door de LOI aangeboden opleidingen.

Voor vragen over de inschrijfprocedure, vrijstellingen, enzovoort, kan je telefonisch contact opnemen met LOI Zakelijk (071 5451876).

Defensieregelgeving v.w.b. opleidingen

Militairen:

  • Artikel 16 t/m 16e AMAR (MP 31-101, regelingnummer 1210)
  • Artikel 3:3 t/m 3:7 VVUAMAR (regelingnummer 1000)

Burgers:

  • Artikel 94a en 86 BARD (MP 33-200, regelingnummer 100)
  • Studiefaciliteitenregeling burgerlijke ambtenaren defensie MP 33-207, regelingnummer B113

LET OP!

Denk je via Defensie recht te hebben op een vergoeding van de opleidingskosten, dan moet je een POP (laten) opmaken, waarin onder andere is vermeld welke opleiding jij wilt volgen. Fase 1-militairen komen echter nooit in aanmerking voor een vergoeding van opleidingskosten.

Als je toestemming krijgt om een bepaalde opleiding te volgen, dan je je daarvoor inschrijven. De opleidingskosten moet je in eerste instantie zelf betalen. Je kunt hiervoor echter wel via DIDO ++ een voorschot aanvragen. De bij Defensie te declareren kosten zijn:

  • Inschrijvings-, les- college- practicum-, examen- en diplomagelden, m.u.v. kosten verbonden aan het volgen van praktisch vliegonderricht.
  • Studieboeken en studiemateriaal, voor zover direct gerelateerd aan de opleiding.
  • Excursie-, reis- en verblijfskosten op grond van het Besluit dienstreizen defensie.

NB: Bij problemen met het (laten) opmaken van de POP, het niet mogen volgen van een opleiding of een ander probleem, neem dan direct contact op met de Helpdesk (070-3155111) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..