Zoeken

Belastingservice (bijna) volgeboekt!

De VBM en BBTV Belastingservice is op bijna alle Nederlandse locaties helaas volgeboekt. Er zijn op het moment slechts nog enkele plaatsen vrij in Den Haag, Oegstgeest en Den Helder.

Wanneer je geen belastingafspraak op locatie meer kunt maken, kun je nog wel gebruikmaken van de Opstuurservice. Dat kan door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

 

Heb je van de Belastingdienst een brief met machtigingscode ontvangen?

Heb jij je aangemeld bij de VBM/BBTV Belastingservice en heb je onlangs een brief met machtigingscode ontvangen? Dan is dat als gevolg van onze aanvraag, omdat wij met ingang van dit belastingjaar gebruikmaken van een nieuw aangifteprogramma. Met dit nieuwe aangifteprogramma kunnen we jouw door de Belastingdienst vooringevulde aangiften (VIA 2022) inzien en gebruiken. Hiervoor hebben wij dan wel jouw toestemming nodig!

 

Daarom vragen we jou om de laatste bladzijde met de koptitel:

“Formulier Registratie machtiging intermediair goedkeuren”

z.s.m. bij voorkeur per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) naar ons toe te sturen. S.v.p. bij het onderwerp vermelden: “machtigingscode”.