Zoeken

Aanmelden belastingservice BBTV en VBM

Je kunt je weer aanmelden voor de belastingservice van de BBTV! Waarom zou je dat doen? Moet je ook aangifte doen als de Belastingdienst zegt dat het niet hoeft? Moet je bang zijn dat je te veel belasting betaalt als je aangifte doet?

Misschien heb jij het ook al eens meegemaakt: DCHR stuurt je een brief. Of ze jouw jaarsalaris in de tabel mogen aanpassen ... Want je bent bevorderd of je hebt een uitzending gedaan.

Vragen

Als zoiets allerlei vragen oproept bij jou, dan kunnen we dat ons heel goed voorstellen. Als lid van de BBTV kun je met dat soort vragen trouwens altijd bij ons terecht.

Sterker nog: we gaan je gewoon helpen bij de aangifte en dan beslis jij wat je er verder mee doet.

Geen envelop?

Ook als je geen blauwe envelop ontvangt, kan het goed zijn om aangifte te doen. Naast een bevordering kan er nog meer veranderen dat gevolgen heeft voor de belastingaangifte. Ben je gaan samenwonen? Heb je een huis gekocht? Een lijfrenteverzekering afgesloten? Meld je dan aan bij de belastingservice van de BBTV!

Heb je geen blauwe envelop gekregen en is er niets veranderd? Stuur dan een kopie van de jaaropgave (begin 2023) naar ons toe.

We helpen je kosteloos. Wel moet je een afspraak maken als je aangifte wil doen.

Je kunt je nu al aanmelden via https://belastingservice.mijnvbm.nl/